Välikatu 7, 87100 Kajaani


KAHVILA JA PUOTI

AVOINNA VIHDOINKIN!

MA-PE  7-17.30

LA 7-16.00

SUNNUNTAIKAHVILA 11-16.00


Leipämyymälä, konditoria ja kahvila keskellä keskustaa


Kajaanin keskustassa sijaitsevan leipomomme yhteydessä on myymälä ja kahvila, jossa on saatavilla samana aamuna leivotut leivät, kahvileivät, leivokset ja kakut. Myyjämme kertovat enemmän tuotteistamme, auttavat valitsemaan parhaat vaihtoehdot sekä pakkaavat haluamanne tuotteet silmiesi edessä.

Myymälässämme saatte parhaan kuvan valikoimastamme ja osaamisestamme. Leivomme aina tuoreen puu-uunileivän sekä useita muita leipiä vaihtuvan valikoiman mukaan hyllyihimme. Vitriinistä löydät monet vaihtoehdot kahvileiviksi niin munkit, viinerit, pullat kuin pitkotkin. Makeiden kahvileipien lisäksi leivomme suolaisia herkkuja kuten sarvia, pasteijoita sekä reippaan kokoisia riisipiirakoita. Kondiittorit pistävät parastaan leivos- ja kakkuvitriineihin. Perinteisten lakkakermaleivosten lisäksi vitriinissä on sacherleivoksia, kermasarvia, kermakakkuja ja vaihdellen valtava valikoima klassisia sekä moderneja leivoksia sekä kakkuja.

Vuodenajat ja sesongit näkyvät vahvasti valikoimassamme, tiskistämme löytyy aina kauden raaka-aineet kuin perinteiset sekä uudemmat sesonkituotteet.

Kahvilastamme saa aina tuoretta kahvia. Kahvin kaveriksi voi valita myymälän valikoimasta sen omaan suuhun parhaimman herkun, vaikkapa suussa sulavan kermasarven. Kahvin sijaan kahvileivän kaveriksi saa vaikka kainuulaista yrttiteetä.