Välikatu 7, 87100 Kajaani


Aevan mahoton kiitos kaikille tuesta ja rakkaudesta meidän leipomoa kohdanneen palon tiimoilta ja muutenki! Me ollaan nyt vähän aikaa kiinni ja tehdään kunnon superpaluu, jahka saadaan systeemit taas kuntoon. Kajjjaanissa palaa sydämet suuremmin kuin katot!  Näin teet tilauksesi 


  

Puhelimitse soittamalla numeroon (08) - 617 890

 

Käymällä leipomon myymälässä

 

 Lähettämällä tilauksen sähköpostiin

 

 Voit myös jättää yhteydenottopyynnön

 

Valmistamme ja pakkaamme tilatut tuotteet valmiiksi noutoa tai toimitusta varten asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tilaathan erityisesti erikoistuotteet hyvissä ajoin, jotta voimme varmistaa raaka-aineiden saatavuuden sekä valmistuksen onnistumisen. Suuri osa perusvalikoimastamme on saatavilla jo seuraavalle päivälle, tällöin tilaukset tulisi jättää edellisenä aamupäivänä. Parasta on aina ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti, jotta voimme parhaiten sopia toimitusajoista sekä erityistoiveista.

Tarjoamme Kajaanin keskusta-alueella toimituspalvelua, kysy toimitusmahdollisuudesta tilauksen teon yhteydessä.

Erikoisalaamme on suunnitella kakut ja tarjoilut sopimaan kaikkiin asiakkaidemme tilaisuuksiin. Erikoistilausten asiantuntijana toimii Kaisa Marin. Voit ottaa Kaisaan suoraan yhteyttä ja sopia suunnitteluajan niin hääkakuille, juhlatarjoiluille kuin muille erikoistuotteille.